Gana un Smartphone Poppox con la nueva APP del Ayuntamiento de Cerdanyola del Vallès

Entrega del Móvil Poppox P1 en el Ayuntamiento de Cerdanyola del Vallès

Cerdanyola, ciutat moderna i pionera en l’ús de les tecnologies de la informació.

Les ciutats intel·ligents són les que estan dotades de mecanismes basats en les tecnologies de la societat de la informació i la comunicació enfocats a millorar tant la gestió dels diferents serveis com la qualitat de vida dels seus habitants.

L’ajuntament de Cerdanyola juntament amb “Mostrarium“, empresa catalana especialitzada en el disseny i la implementació de solucions de comunicació en tecnologies mòbils, han creat una eina que permet accedir a tot tipus d’informació sobre serveis i activitats de la ciutat i per donar a conèixer a l’ajuntament els problemes detectats.

Cerdanyola Ciutat Oberta és el nom de l’app, de l’aplicació per a telefonia mòbil, que informa sobre les característiques, riqueses, serveis i activitats de la ciutat de Cerdanyola del Vallès. L’app ens permet saber quines cites culturals tenim pel davant, on fer esport, on podem aparcar la bici o reposar benzina, conèixer el transport públic o els serveis sanitaris i farmacèutics o buscar on sopar a la guia de restaurants i on comprar a la comercial.

Participa al Concurs

L’ajuntament sorteja un dels nostres mòbils Poppox. Per participar en el concurs t’has de descarregar l’aplicació Cerdanyola Ciutat Oberta o si ja la tens instal·lada fixat a la pantalla d’inici.

Fixa’t que a la part superior de la pantalla hi trobaràs un banner que et portarà directament a les preguntes que hauràs de respondre si vols participar al concurs.

Hi trobaràs 5 preguntes, d’entre les quals destaquen “On has conegut l’smartcity” i “Les 3 coses que més m’agraden de l’Smartcity Cerdanyola”. Hauràs de triar entre les opcions que planteja. També es formula la pregunta “Què milloraries / afegiries” de l’app, amb un camp de text lliure per fer les aportacions que s’escaiguin.

Aquesta informació permetrà millorar l’app Cerdanyola Ciutat Oberta, un servei Smart City que progressivament ha anat incrementant les seves prestacions per les persones que la utilitzen.

Ús de l’aplicació

L’aplicació de l’ajuntament és molt ràpida i intuïtiva amb un disseny molt modern i fàcil d’utilitzar. Amb ella podràs conèixer els diferents serveis que dóna la ciutat; telèfons d’interès, informació general, comerç i serveis d’hostelería, farmàcies, promocions, serveis de transport, benzineres, esdeveniments culturals i d’oci, esport, escoles …

Et facilitarà la vida, pròbala i si guanyes un mòbil Poppox encara millor!

Entrega del premi a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès: Noticia Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Pots trobar més informació a:

Ajuntament Cerdanyola del Vallès: link article Ajuntament

Noticia a Cerdanyola.info: Cerdanyola.info

Us adjuntem també link de l’empresa Mostrarium, que són especialistes en aplicacions per Smartcities, ajuntaments i altres institucions, Smartcity Mostrarium a més d’aplicacions per negocis Mostrarium Negocis .