Mútuacat organitza el sorteig d’un mòbil amb la col·laboració de Poppox

El 19 de juny passat es va posar en marxa el sorteig, que organitza Mútuacat amb la col·laboració de Poppox, per guanyar un dels seus mòbils, el model P3.

Manresa, 19 de juny de 2017. L’empresa Poppox, ubicada en el TecnoCampus de Mataró, col·labora amb Mútuacat en el sorteig d’un dels seus terminals, el mòbil més potent que té Poppox actualment al mercat: el Poppox P3. La campanya  tindrà una durada de quatre mesos i s’hi pot participar des del 19 de juny i fins al 15 d’octubre del 2017 (segons les seves bases legals).

La idea de fer aquesta col·laboració amb l’entitat de Poppox va sorgir quan Mútuacat va assabentar-se que existia un mòbil amb segell català. Les empreses, que comparteixen els valors de proximitat i catalanisme, es van reunir i van decidir endegar aquesta promoció  conjunta.

A part de ser una acció per incrementar la notorietat de la marca d’ambdues entitats, també és una iniciativa per fer país. Es tracta d’una acció de proximitat i compromís que remarca els valors de Mútuacat. Amb aquest tipus d’aliances es pretén donar valor als productes amb segell català i amb un clar posicionament de qualitat.

Robert Brook és el guanyador del mòbil català Poppox P3. El sorteig va tenir lloc a Mútuacat el dia 6 de març.

Manresa, 8 de març de 2018. Robert Brook és el guanyador del sorteig que ha realitzat Mútuacat en col·laboració amb l’empresa Poppox.

Al llarg del 2017, tothom qui ho volgués podia omplir un formulari per entrar al sorteig del mòbil més potent de l’empresa Poppox, el P3. Aquest telèfon mòbil es caracteritza per estar coodissenyat a Catalunya, per tenir una bateria d’alt rendiment, una càmera de 13 mpx i un processador de 4 nuclis entre molts altres avantatges. El P3 es pot adquirir directament des de la seva botiga en línia.

Mútuacat i Poppox estan ben arrelades a Catalunya i hi tenen la seva seu: la mútua a Manresa i l’empresa de telefonia mòbil al TecnoCampus de Mataró.

Totes dues entitats donen valor als seus productes amb el segell català i amb una clara aposta per la qualitat.